O podjetju Novice & reference Kontakt
Opozorilo o piškotkih.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki se shranijo na vaš računalnik, vsebujejo pa določene vrednosti - spremenljivke (npr šifro uporabnika, izbrani jezik in podobno).  Na naših straneh uporabljamo piškotke z namenom da: omogočimo delovanje funkcij spletne strani, lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev ter za namene raziskave rabe naše spletne strani. Če piškotkov ne dovolite vam stran najverjetneje ne bo delovala / nalagala pravilno. S klikom na tipko OK potrjujete, da razumete ter, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Predstavitev podjetja


Image
ImageSmo manjše podjetje locirano v osrednji Sloveniji, našim strankam pa že vrsto let zagotavljamo vrhunske rešitve na področju strojnih instalacij (vodovod, sistemi ogrevanja).

Nudimo vam adaptacijo obstoječih instalacij kakor tudi izvedbo instalacij v novogradnjah.


ImagePostavljamo in vzdržujemo manjše in večje strojne sisteme, od stanovanj v večstanovanjskih blokih, hišah do velikih proizvodnih obratov, delujemo tako v Sloveniji kot tujini, naša strokovnost nas je pripeljala tudi do projektov v Angliji in na Irskem. 

Pri izvedbi se v dogovoru z naročnikom odločamo za najkvalitetnejše elemente sistema ter kakovostne materiale priznanih blagovnih znamk. Za vsa izvedbe zagotavlamo profesionalno in kvalitetno montažo ter servis vseh elementov izvedenega sistema! Na vsa izvedena dela nudimo grancijo!


ImageSvoje delo opravljamo zanesljivo in vestno, sledimo željam strank , smo prilagodljivi, dovzetni za predloge in izboljšave. Naš odnos do strank je pošten, temeljimo na dobrih odnosih, kar dokazujejo številne zadovoljne stranke.